Hirdetés

A Destroy All Humans! földönkívülijeinek a függetlenség napja sem szent

|

Hamarosan érkezik a 2005-ös Destroy All Humans! remake-je, amelyben az űrlények ki akarják irtani az emberiséget. Nyilván egy ilyen melót érdemes Amerikával kezdeni.

Hirdetés

Amerikákban holnap tartják a függetlenség napját, ami egy jeles történelmi ünnep, így az ufók nyilván akkor fognak befutni. Na jó, a Destroy All Humans! igazából nem holnap fog megjelenni, de a legújabb trailer az ünnepre készült, és persze a földönkívüli támadók (akiknek harcosa leszünk majd a játékban mi is) büszkén hirdetik, hogy ez lesz az utolsó függetlenség napja, amit valaha láthatott az emberiség. Ahogy 2020 halad, már nem is tudunk legyinteni csak erre.

Hirdetés

A Destroy All Humans! a 2005-ös klasszikus akciójáték remake-je lesz, amely tartalmilag megegyezik majd az eredetivel, de mind a látványvilág, mind az irányítás jelentős újításon esik át.

A Destroy All Humans! megjelenés 2020. július 28-án lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)