Hirdetés

A Diablo 3 miatt késik a SpellForce 2: Faith in Destiny

|

A Blizzard ördögi sorozatának rajongóiként félő, hogy munka helyett játszani fognak a fejlesztők.

Hirdetés

Nem túl gyakori jelenség, hogy egy játékhoz hat évvel a megjelenése után érkezzen kiegészítő, ám a SpellForce 2: Shadow Wars ilyen. Az RPG/RTS hibrid annak idején kellemes meglepetésnek bizonyult (bár az elsőt jobban kedveltem), fejlesztőjét pedig szépen felvásárolta, majd free 2 play online játékokra állította rá az Electronic Arts.



Az első kiegészítőt (Dragon Storm) még a németek szállították le 2007-ben a már akkor is gyengélkedő JoWooD megrendelésére, ám a második, Faith in Destiny címen futó expanzióhoz más fejlesztőt kellett találni. Jelenleg úgy néz ki, hogy a Dreamcatcher vette kézbe az ügyet, de egy időben egy indiai csapat is kalapálgatott rajta.



A 2009-ben bejelentett, és azóta többször elhalasztott önállóan futó kiegészítő most májusban jelent volna meg, ám a dátum az utolsó pillanatban június 19-re módosult. Ennek okaként Pillipp Brock, a játékot kiadó Nordic Games PR- és marketingmenedzsere a Diablo 3-at hozta fel, amit mindannyian tűkön ülve várnak, ezért roppant valószínű, hogy ahogy a világ számos pontján, úgy náluk is jelentősen visszaesik majd a produktivitás május 15-ét követően, és feltűnően sokan fognak betegszabadságra menni.

Félig-meddig őszinte, és humoros kifogás, ami mindenképpen jobban hangzik annál, hogy a Diablo 3 megjelenése környékén semmilyen más, akár egy picit is hasonló játékot nem lehet majd eladni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)