Hirdetés

A Diablo II: Resurrected kihasználja majd a PS5 kontrollerének lehetőségeit

|

A remasteren dolgozó csapat mesélt ezt-azt a konzolos irányítás finomságairól, és arról, hogy mit kezdenek majd a DualSense-szel.

Hirdetés

Az UnGeek jelentése szerint a Blizzard nem veszi félvállról a Diablo II: Resurrected konzolos portjait. A fejlesztők igyekeznek megtalálni a lehető legjobb megoldásokat arra, hogy kontrollerekkel is élvezhetővé tegyék azt a játékot, ami kifejezetten PC-re és egeres irányításra termett.

A feladat nem lesz egyszerű, de Robert Gallerani és Maxine Virtue nyilatkozatai szerint nem is megoldhatatlan.

Hirdetés

Ami a PlayStation 5 csodakontrollerét illeti Gallerani gyakorlatilag megerősítette, hogy a csapat él majd a szofisztikált rezgőmotorok nyújtotta lehetőségekkel.

"Még mindig dolgozunk azon, hogy kitaláljuk a legjobb módját a DualSense kihasználásának. Egy nagyon izgalmas technológia ez, amit szeretnék a megfelelő módon hasznosítani."

Ami talán még ennél is fontosabb, hogy az összes többi irányító hogyan fog megbirkózni egyes varázslatokkal. Gallerani ezzel kapcsolatban is nyilatkozott:

"Vannak olyan varázslatok, mint például a Sorceress teleportja, ahol a varázslat ott jött létre, ahová a kurzor mutatott. Ha kontrollert használsz ott nincs kurzor, ezért például meghatároztunk egy alapértelmezett távolságot a teleportnak. Lesznek olyan varázslatok is, ahol lehetővé tesszük, hogy lenyomva tarts egy gombot, és felbukkanjon egy kurzor, ami segít majd célozni."

A Diablo II: Resurrected új életet lehet a Blizzard egyik legsikeresebb játékába, és elhozza azt PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre valamikor 2021-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)