Hirdetés

A Diablo II: Resurrected témájú Xbox Series X pokolian jól néz ki

|

A Blizzard és a Microsoft összeálltak, hogy a megjelenés miatt izgatott játékosokat egy nyereményjátékkal tüzeljék fel, aminek tétje egy gyönyörű konzol.

Hirdetés

Mire ezt olvassátok, addigra valószínűleg már kifutottatok az időből ahhoz, hogy jelentkezzetek a nyereményjátékra, de ettől függetlenül mind összegyűlhettek, hogy megcsodálhassátok a Diablo áldásával készült, csodálatos konzolt.

A Microsoft és a Blizzard összehoztak egy különleges Xbox Series X kiadást, amin helyet kapott egy hatalmas, vörös pentagram, pár vörös vonal és Diablo feje társaságában.

Hirdetés

Sajnos a konzol nem lesz elérhető kereskedelmi forgalomban, csak a kiválasztott győztes kaphat majd egyet, akit a lenti tweet alatt zajló nyereményjáték során fognak kisorsolni. A feladat az volt, hogy mindenki posztolja a Diablóban elért eredményeit és bemutassa a franchise-hoz kapcsolódó ereklyéit, ezzel elnyerve a sötét úr kegyét.

A Diablo II: Resurrected ma, vagyis 2021. szeptember 23-án jelenik meg PC-re, Nintendo Switchre, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)