Hirdetés

A Diablo III eredetileg sokkal komorabb hangvételű kaland lett volna

|

Napvilágot látott néhány kép a Diablo III egy korai verziójáról, melyeken azt láthatjuk, hogy a második rész hangulatát gondolta volna tovább a legutóbbi epizód.

Hirdetés

A Diablo III-at megjelenésekor rengeteg kritika érte, melyek nem csak a szervergondok és a logikátlan nehézségi görbe miatt támadták a játékot; a második epizód komor hangulata után az új rész színesebb világa sokak számára elvett a pokoljárás élményéből. Most előkerült néhány kép, melyekben azt láthatjuk, hogy a fejlesztés elején még az alkotók is egy sokkal sötétebb környezetben gondolkodtak.

Hirdetés

A Blizzard North egyik művésze, Oscar Cuesta osztotta meg először azokat a screenshotokat, melyek a Diablo III egy korai verziójából származnak. Ahogy azt a lenti galériában is láthatjátok, ezeken még egy sokkal komorabb és sötétebb világ tárul elénk ahhoz képest, amilyet a végleges játékban láthattunk:

Akik visszasírták az első két játék hangulatvilágát, azoknak a készülő Diablo IV felüdülést nyújthat, hiszen ezzel az alkotók tudatosan visszakanyarodtak a franchise gyökereihez. Elmondásuk szerint ez nem csak kinézetre lesz zordabb, de brutalitásában is rápakol egy lapáttal az eddigiekre, hogy a rémségek gyilkolása közben valóban igazi pusztító hősöknek érezhessük magunkat.

Ti jobban örültetek volna a fenti képeken látható Diablo III-nak, vagy elégedettek vagytok azzal, ami megjelent?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)