Hirdetés

A Diablo Immortal új frissítése kasztváltást és új raidet hozott

|

A mai csomag telepítése után mindenki elugorhat Westmarchba, hogy kipróbálhasson egy új karakterosztályt.

Hirdetés

A Diablo: Immortal kitartó játékosbázisa nagyon fog örülni a mai frissítésnek. Az új csomag ugyanis lehetővé teszi, hogy hetente egyszer megváltoztathassuk a karakterünk osztályát.

Ha tehát valami újra vágynánk, akkor elég elzarándokolnunk a Westmarchban található Shifting Flameshez, és néhány kattintás után már élvezhetjük is az új képességeinket. Ha úgy éreznénk, hogy rossz döntést hoztunk, akkor kapunk egy lehetőséget az azonnali visszaváltásra.

Hirdetés

Érdekes mechanika lesz ez, amihez semmilyen monetizációs opció nem kötődik. Illetve talán mégis, ha a felszerelést nézzük, mivel a kaszt-specifikus szerelésünket nyilván nem tudjuk majd hordani, ha kasztot váltunk. Minden nem kompatibilis tárgyunk bekerül az inventory-ba, hogy visszavehessük azokat, ha visszaváltanánk. Az új kasztunkhoz egyébként kapunk majd egy kezdő felszereléskészletet, hogy ne meztelenül kelljen majd raidekre mennünk.

A frissítéssel egyébként egy új esemény, és egy új Helliquary raid boss is érkezett, így azért azoknak is lesz mit csinálniuk, akik teljesen meg vannak elégedve a karakterükkel. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)