Hirdetés

A Diablo IV alfájából kiszivárgott képek fontos részleteket árulnak el

|

A már nagyban pörgő, zárt körű alfa résztvevőire elvileg kemény titoktartási szerződések vonatkoznak, de persze ami kiszivároghat, az ki is fog.

Hirdetés

Néhány napja a Blizzard elindította Diablo IV barátoknak és családtagoknak fenntartott alfa tesztelését. Nem titok, hogy az ilyen tesztidőszakok során titoktartásra kérik az érintetteket, de így is akadt valaki, aki fittyet hányva a szabályokra kiengedett pár képet a vadonba, fontos részleteket megosztva így az érdeklődőkkel.

A szóban forgó pillanatfelvételek egyenesen a karakterszerkesztőből származnak, tehát akcióban bővelkedő jeleneteket hiába is keresne rajtuk bárki, viszont ettől még nem lesznek kevésbé érdekesek, ugyanis nekik hála sokat megtudtunk a valamikor 2023 folyamán érkező játék korai szakaszáról és a választható opciókról.

Hirdetés

Abszolút kellemes meglepetés, hogy a korábbi Diablókhoz mérten mennyire mély karakterszerkesztőt kapunk ízlés szerint módosítható testtípusokkal, kiegészítőkkel, szemek és hajak színválasztékaival és még sok egyébbel. Persze még így sem egy Black Desert Online, de azért kétségtelenül nagyot léptünk előre a Diablo III óta.

Még ennél is érdekesebbnek találtuk a játék kezdetén megválasztható játékopciókat. Karakterünk létrehozásakor ugyanis határozhatunk arról, hogy mennyire legyen szájbarágós a tutorial (választhatunk részletes oktatómódot, vagy csak az új játékelemekre kiterjedő segítséget), de a játék nehézségét is megszabhatjuk már azelőtt, hogy ismét Sanctuary földjére tennék a lábunkat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Látszik, hogy a Blizzard mindenkinek szeretne kedveskedni, ami nem legrosszabb hozzáállás, így továbbra is bizakodva várjuk a Diablo IV megjelenését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)