Hirdetés

A Diablo IV bétája előtt azért még csak kiszivárgott 36 percnyi játékmenet anyag

|

Ma végre elkezdhetik a szerencsés kiválasztottak és az előrendelők a bétát, de ez persze senkit nem akadályoz meg további videók kiszivárogtatásában.

Hirdetés

Sokáig tartó várakozást követően tényleg megkezdődik a Diablo IV nyílt bétatesztelése. Fontos azonban tudni, hogy ezen a hétvégén csak azok kalandozhatnak majd, akik már előrendelték a teljes verziót, vagy valamilyen promóción sikerült hozzáférést kapniuk a korai változathoz.

Akárhogy is, a jövő héten már mindenki futhat majd egy kört a játékkal, de ettől még persze változatlanul nagy az igény a játékmenetbe bepillantást engedő anyagokra. Egy kínai streamer ki is használta ezt, és 36 percen át közvetítette, ahogy játszik a nála lévő tesztverzióval.

Hirdetés

A felvétel meglehetősen gyenge minőségű, de ettől még a játékelemek nagyja tisztán látszik, ahogy az is, hogy valószínűleg egy belsős kliensről van szó. Ahogy a játékos megy előre, és mészárolja a szörnyeket, időnként olyan területekre téved, melyekről még hiányoznak a textúrák. A nyílt bétában ilyet nem fogunk látni (feltehetőleg).

A videót nem lehet beágyazni, de ezen a linken keresztül magatok is megnézhetitek. Ha kerülni akarjátok a spoilereket (valakinek már a játékmenet bemutatója is annak számít), akkor hagyjátok ki a dolgot.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)