Hirdetés

A Diablo IV egyik fontos funkciója lekési a megjelenést

|

A játék egyik legfontosabb pontja lesz a karakterek testreszabhatósága, de sajnos ennek egy fontos eleme ki fog maradni az első verzióból.

Hirdetés

A Diablo IV bétateszt pár napra beengedett minket Sanctuary világába, és amit ott láttunk, meggyőzött minket egy ördögi nyár ígéretéről. A Blizzard ARPG csapata ráérzett a játékosok igényeire, és a szokásos, blizzardos stílusban le is szállította. Legalábbis többé-kevésbé.

Van egy eleme azonban a keveréknek, ami kimarad a megjelenéskor: a loadoutok összeállításának és váltogatásának lehetősége. Ez alapvetően nem nagy szám, de csak akkor, ha valaki egyfajta összeállítás mellett tervez maradni a Diablo IV teljes játékideje alatt.

Hirdetés

A franchise következő részénél a fejlesztők újra méretes képességfákat fognak a kezünkbe adni, melyeken úgy osztogathatjuk el a pontjainkat, ahogy akarjuk. A pontjainkat bármikor visszavehetjük és újra kioszthatjuk, de ez egy hosszadalmas folyamat, és az újonnan felállított képességfánkhoz új szerelés is kell majd, amit szintén manuálisan kell összeválogatnunk.

Ezt az egészet megkönnyíteni, ha lementhetnénk összeállításokat, és egy gombnyomással váltogathatnánk köztük, de Rod Fergusson, az egyik fejlesztő szerint ez bizony nem lesz benne a játékban. Legalábbis nem megjelenéskor.

Egyelőre nem tudni, hogy jön-e ilyen funkció, és ha igen, akkor mikor. A "megjelenéskor nem" kijelentés arra enged utalni, hogy a csapat fontolgatja a dolgot, ami legalább bíztató.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)