Hirdetés

A Diablo IV szivárgások miatt fejek fognak hullani

|

Egy rakat képanyag kiszivárgott a Diablo IV zártkörű tesztverziójából, csak azt felejtették el a tettesek, hogy egy rakat információ van azokon az anyagokon.

Hirdetés

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Diablo közösség megoldotta magának, hogy belenézhessen a Diablo IV családtagoknak és barátoknak fenntartott tesztverziójába. Egy rakat kép kiszivárgott a karakterkezelőről, a fájlméretekről, és még egy apró videó is előkerült a játék legelejéből.

Az egyetlen probléma ezzel, hogy minden képanyag tele van olyan vízjelekkel, melyek könnyedén beazonosítják a kliens tulajdonosát. Minden egyes felvételen ott vannak az azonosító számok, és mivel a játék hivatalosan NDA alatt van (tehát senki nem mutathatja azt meg a publikumnak), így a Blizzard valószínűleg ki fogja tiltani majd az érintetteket. Amit egyelőre biztosan tudunk, hogy a stúdió elkezdte levadászni a képanyagokat, így linkek válnak használhatatlanná, és digitális albumok ürülnek ki egyik pillanatról a másikra.

Hirdetés

A Diablo IV-et hatalmas elvárások övezik. A játékosok visszavágynak a Blizzard gótikus fantasy világába, így érthető az izgalom. Annyit már biztosan tudunk, hogy minden karakter kap egy bizonyos szintű testreszabhatóságot, hogy öt játszható karakterosztály lesz (ezeket már korábban bejelentették), és hogy a tesztverzió mérete kicsit több, mint 67GB. Ez persze még változhat a publikus tesztverzióban.

A privát változat tesztelői egyébként érdekes hozzáállással vizsgálják a játékot. A Diablo IV F&F Alpha tisztán és világosan NDA alatt van, de az egyik szivárogtató olyan kérdéseken őrlődik, hogy

"Nem tudom, hogy egyáltalán streamelhetem-e ezt."

Nos, kedves pajtás, nem, nem streamelheted, de ezután az eset után ilyen problémáid már biztosan nem lesznek a jövőben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)