Hirdetés

A Diablo IV-ben valaki majdnem egyedül megölte a 12 főre tervezett bosst, aztán megjelent egy nekromanta

|

Ha van valami, ami biztos az életben, akkor az az, hogy egy nekromanta nagy örömmel fog elrontani bármit, amit épp csinálsz.

Hirdetés

A Diablo IV nyílt bétája jött, látott, és annyira megnyert, hogy a hétvégi "csak belenézek" túrámból 25 óra játékidő lett 2 nap alatt. A negyedik rész egyelőre nagyon jónak tűnik, és ebben egyetértett velünk a streamerek hada is, akik bátran ugrottak neki a hardcore módnak és más kihívásoknak.

Az egyik játékos, Wudijo elhatározta, hogy a hardcore karakterével (ami ugyebár ha egyszer meghal, akkor annak véglegesen annyi) nekiugrik egyedül egy World Bossnak. Ezeket a hatalmas szörnyetegeket 12 főre tervezték, így ez nagy vállalásnak ígérkezett a próba.

Hirdetés

Történetünk főhőse fogta a legendary szerelésekkel kipakolt rogue-ját, és neki is látott a szörnysárkány feldarabolásának. Ugrált, szurkált, és csapkodott, és egészen 1 százalékig sikerült is egyedül ledolgoznia az Ashava, the Pestilent nevű boss életpontjait. Aztán jött egy nekromanta játékos, és egy jól időzített belépővel lenyúlta a dicsőséget, elvette tőle a killt.

Wudijo mást se tudott csinálni, mint röhögni kínjában. A lelki szenvedéseitől függetlenül azért feltöltötte az esemény YouTube-ra, így ti is pótolhatjátok a dolgot, ha lemaradtatok volna:

Később egyébként még megpróbálkozott egy szóló world boss öléssel, de abba is beleszólt egy nekromanta, mert miért is ne akarná elrontani az örömöd a srác, aki a hulláival végezteti el a piszkos munkát.

Titeket egyébként zavar ez az MMO-s vonal, vagyis az, hogy a Diablo IV nyílt világában folyamatosan szembejöhetnek más játékosok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)