Hirdetés

A DICE LA is egy Frostbite-os lövöldén fog dolgozni

|

Maga a Respawn feje, Vince Zampella beszélt a stúdió jövőjéről.

Hirdetés

A Respawn a Star Wars Jedi: Fallen Orderrel és az Apex Legendsszel egész jó évet zárt tavaly, remélhetőleg ezek a sikerek példát mutatnak majd az EA csapatainál dolgozó fejeseknek. Az ugyancsak Vince Zampella által vezetett DICE LA stúdiónak jelenleg nincs bejelentett játéka, de ez nem jelenti azt, hogy ne is dolgoznának valamin. Mielőtt azonban a futó projekt került volna szóba, Zampella tisztázott valami fontosat: a stúdió fejének nem áll szándékában összeolvasztani a DICE LA-t a Respawnnal.

Hirdetés

Mindkét csapat a saját térfelén fog dolgozni valamin, ami egyébként úgy néz ki, hogy a DICE LA-nek egy új lövöldét jelent.

"Mivel a stúdió tele van FPS-veteránokkal, az a legvalószínűbb, hogy a következő projektjük is egy ilyen játék lesz."

Hozzátette, hogy a srácok valószínűleg ezúttal is a Frostbite motort fogják használni, mert azt jól ismerik. Persze Zampella és a vezetőség figyelni fogják a projektjük alakulását, és ha úgy ítélik meg, hogy egy másik engine célszerűbb lenne, akkor a váltásra is megvan a lehetőség: a Fallen Order például Unreal Engine 4-en futott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)