Hirdetés

A DICE-nak nem elég egy év, hogy új játékot csináljon

|

Ne számítsunk arra, hogy évente új Battlefieldet fogunk kapni, a DICE-nak ugyanis ez nem menne.

Hirdetés

A Battlefield 4 vezető producere, Patrick Bach elárulta, hogy a cég a „jó munkához idő kell” alapelv szerint dolgozik, így nem kell attól félni, hogy minden évben versenyre szállnak a nagy riválissal, a Call of Dutyval.

A fejlesztők inkább készítenek egy játékot, majd amíg nem készek arra, hogy új teljes epizóddal bővítsék a franchise-t, inkább tartalmi frissítésekkel tartják fent a játékosok érdeklődését. Emellett az is megeshet, hogy egy idő után már csak egy platformon élvezhetjük a Battlefield játékokat: „Lehet, hogy ez lenne az okos döntés, lehet, hogy ez lenne a legrosszabb, amit tehetünk. Látjuk, hogy néhány játék már most is így működik, mint az MMO-k. Van néhány free-to-play játék, ami marad ugyanazon a platformon.”

Közel két évvel ezelőtt jelent meg a Battlefield 3, a Premium előfizetők pedig a mai napig kapták az újabb és újabb újításokat. Jelenleg is rengeteg játékossal büszkélkedhet, melyek egy része természetesen átpártol majd a Battlefield 4-hez október és november folyamán, de abban biztosak lehetünk, hogy jövőre még nem kapunk új epizódot. Már csak azért is, mert a DICE-nak minden erőforrásra szüksége van, hogy a Star Wars: Battlefrontot és a Mirror's Edge-et a lehető legkielégítőbbre formálja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)