Hirdetés

A DICE szeret minket - minden Bad Company 2 pálya ingyenes lesz.

|

A DICE úgy tűnik, nagyon szeretné bebizonyítani, hogy jobban szereti a játékosokat, mint az IW. Minden letölthető Bad Company 2 pálya ingyenes lesz.

Hirdetés

Szeretitek a DICE-t? Csak azért kérdezem, mert ők nagyon szeretnek bennünket. Patrick Bach, a cég egyik vezetője az Xbox World 360 magazinnak elmondta, hogy soha sem fognak pénzt kérni egyetlen Battlefield: Bad Company 2 pályáért sem. Meglepő ez a kijelentés annak fényében, hogy az EA és a DICE korábban még "nagyszabású fizetős DLC terveket" emlegetett, és öt, tíz vagy tizenöt dolláros csomagokat ígértek.

Nagyon megható volt Bach úr magyarázata, ezért idézzük: "Soha az életben nem fogunk pénzt elfogadni a pályákért, mivel az EA-val együtt az a legfontosabb számunkra, hogy a játékos közösség boldog legyen, és együtt élvezzük a játékot". Túl szép? Nem baj, csak igaz legyen... Természetesen csak azok tölthetik le ingyenesen a pakkokat, akik a rendelkeznek a VIP kóddal (project ten... és nem folytatom).

Mesterien időzítették a bejelentést, hiszen nemrég startolt (egy kis malőrrel...) a rivális Modern Warfare 2 1200 MS pontért mért Stimulus Package DLC-je, ők pedig a szeretet jegyében ingyenes csomagot tettek elérhetővé ugyanaznap. Azt azért szeretnénk tudni, hogy mikor kapjuk meg az első letölthető Bad Company 2 pályákat, mert bár örültünk a VIP Map Pack 2-nek, de igazából egyetlen új pályát sem tartalmazott...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)