Hirdetés

A Dirt 5 esetében is problémás lehet a generációváltás

|

A Codemasters szerint a Dirt 5 mentésekkel van probléma, de nem minden platformon.

Hirdetés

Megosztotta a játékosokat, hogy a Marvel's Spider-Man PlayStation 4-es mentéseit nem vihetik át a PlayStation 5-ös Remastered változatba (ez Peter Parker karaktermodellének változását és az upgrade hiányát tekintve nem meglepő), de a remastertől eltekintve hasonló helyzet áll fenn a Codemasters legújabb versenyjátéka, a november elején érkező DiRT 5 esetében is.

A Codemasters Twitteren erősítette meg egy felhasználó kérdésére válaszolva, hogy az Xbox esetében gond nélkül átvihető a konzolgenerációk között a mentésünk, ám a PlayStation esetében már kötöttebb a történet.

Hirdetés

Itt ugyanis csakis a Playgrounds alkotásokat költöztethetjük át PS4-ről PS5-re, semmilyen más elért eredményünket nem. A csapat biztosított mindenkit róla, hogy szólnak, ha változik a dolog, de jelenleg ez a helyzet (akárcsak a Yakuza: Like a Dragon esetében). 

A DiRT 5 megjelenése november 6-án fog várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra (az Amplified Edition vásárlói már 3-án játszhatnak vele), november 10-én Xbox Series X-re és S-re érkezik meg, PlayStation 5-ön év végén debütál, Google Stadiára pedig valamikor 2021-ben jön. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)