Hirdetés

A Dishonored 2 rendezőjének új projektje egy 50-es évekbeli sci-fi lesz

|

Olyan játékok inspirálták, mint az Inside, a Limbo és a Little Nightmares.

Hirdetés

Romauld Capron 2005 és 2021 között dolgozott az Arkane Lyon kötelékében, ez idő alatt pedig olyan játékokat segített tető alá hozni operatív igazgatóként és/vagy rendezőként, mint a Dishonored, a Dishonored 2, a Wolfenstein II: The New Colossus (a stúdió besegített a MachineGames projektjébe) és a Deathloop. Tavaly szeptemberben aztán elköszönt a csapattól, hogy némi kitérőt követően csatlakozzon a párizsi székhelyű ZeDrimeTimhez, amelynek első projektje egy az 1950-es évekbe kalauzoló sci-fi platformer lesz. 

Hirdetés

A Darwin's Paradox esetében olyan címekből merítettek ihletet a fejlesztők, mint az Inside, a Limbo és a Little Nightmares, ígéretük szerint a játék tele lesz humorral és egyszerre idézi meg az 50-es évek sci-fi aranykorát, valamint a modern kor 3D-s animációs filmjeit. A projekt Unreal Engine 5-tel készül, és 2024-nél előbb biztosan nem számíthatunk a megjelenésére (PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re), viszont így lesz rá lehetőség, hogy Capron is kamatoztathassa az Arkane-nél szerzett tapasztalatait executive producerként. 

"Azonnal megtetszett a Darwin's Paradox művészi irányvonala és játékmechanikája, és nagyon izgatott vagyok, hogy segíthetek a ZeDrimeTim csapatának, hogy ezt a víziót egy erős identitású játékká alakítsák."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A ZeDrimeTim egyébként a játék- és filmiparból egyaránt alkalmaz tehetségeket. A stúdió egyik alapítója például az a Cédric Lagarrigue, aki nélkül a Focus Home Interactive nem létezhetne, míg a másik két alapító, Gilles Aujard és Mika Tanguy filmek és animációk vizuális effektjeiben járatosak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)