Hirdetés

A Dishonored eredetileg Londonban, 1666-ban játszódott volna

|

Sebastien Mitton művészeti vezető néhány korai tervet mutatott be a játékkal kapcsolatban.

Hirdetés

Aki kedvet kapott a Dishonored kipróbálásához, de még hezitál Chava rövid kedvcsinálója után is a megvásárlással kapcsolatban, az mindenképp olvassa el az októberi GameStarban található hatoldalas, mindenre kiterjedő tesztünket.

Sebastien Mitton, az Arkane Studios művészeti vezetője új képeket osztott meg a nagyközönséggel a játék különböző terveiről:

Ahogy a filmeknél, úgy a játékoknál is megesik, hogy sok ötlet a vágóasztalon végzi, és kimarad a végleges változatból. Nincs ez másképp a Dishonored esetében sem: eredetileg 1666-ban, Londonban játszódott volna, a fentebb látható bálnavadász hajókkal a tengeren és furcsa őrültekkel az utcákon, de ezeket végül elvetették. Mindenképp érdekes lett volna London, mint helyszín, de én nem bánkódom, teljesen meg vagyok elégedve a végeredménnyel. Nektek mi a véleményetek róla?

Akinek esetleg nem menne a gépén a játék, ne bánkódjon, van megoldás: elkészült ugyanis a Dishonored témájú Minecraft mod és pálya, melyeket mindenki ingyenesen letölthet.

A Dishonored az idei év egyik kellemes meglepetése, az élvezeti faktort pedig nem kis mértékben növeli, hogy alapjáraton magyar felirattal jelent meg. Még ilyet gyerekek, még ilyet!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)