Hirdetés

A Dishonored vezető tervezője szerint a Call of Duty hülye játék

|

Az éles hangú bírálat Raphael Colantonio száját hagyta el.

Hirdetés

Nem biztos, hogy a legjobb reklám a Dishonored megkedveltetésére, ha az egyik legnagyobb játékostáborral bíró FPS-t, és annak kedvelőit illetjük durva kritikával. Colantonio konkrétan így fogalmazott:

"Nem vagyok elragadtatva a Call of Dutytól, ami egy hülye játék, és azt kell mondjam, hogy a kedvelői nincsenek felkészülve a Dishonored című játékunkra."

Annak viszont nagyon örüla szókimondó fejlesztő, hogy olyan címek is a piacon vannak, mint a Bioshock, vagy a Deus Ex, mert ezek a játékok megdolgoztatják az agyat, és akik ilyet játszanak, azoknak szól a Dishonored is. Mindemellett örvendetes tény, hogy létezik olyan ember, aki úgy fejleszt játékot, hogy közben van mersze nekimenni a legnagyobbaknak is, nem titkolva véleményét. Ettől függetlenül ilyen szinten lehülyézni a CoD játékosokat, talán nem a legkifizetődőbb taktika, hiszen ha jövőre megjelenik a francia csapat játéka, akkor a CoD tábor attól függetlenül fogja lehúzni, hogy valójában milyen. A Dishonored egyébiránt tényleg jónak ígérkezik, de az igazságot csak jövőre fogjuk megtudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)