Hirdetés

A Disney betörni készül az Ázsiai F2P piacra

|

A Disney Interactive felvásárolta a dél-koreai StudioEx-et, ami jelenleg ingyenesen elérhető játékokat fejleszt Facebookra.

Hirdetés

A felvásárlást maga a Disney is megerősítette: „A Walt Disney felvásárolta a StudioEx-et ami egy Koreai játékfejlesztő stúdió, mely online mutiplayer free-to-play és mobil játékok fejlesztésével foglalkoznak. A StudioEx mostantól teljesen a Walt Disney kezében van és a Disney Interactive-nak felelnek.”
 


Azt a tényt, hogy aktívan részt kívánnak venni az ázsaiai piacon az is alátámasztja, hogy nemrégiben jelentették be parner kapcsolatukat egy szintén Koreai céggel, ami egy Marvel játékot fejleszt, illetve a Zipi Studio-val ami egy online verseny játékot készít Zipi Racing néven, amiben a Toy Story és a Verdák főbb szereplői fognak megjelenni. Mindkét név az ázsiai közönség számára készül.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)