Hirdetés

A District 9 rendezője egy multis lövöldén dolgozik

|

Neill Blomkamp egy stúdió első AAA-kategóriás játékába segít be.

Hirdetés

Neill Blomkamp a District 9-nal robbant be Hollywoodban, azt követően pedig olyan, kevésbé sikeres filmeket rendezett, mint az Elysium - Zárt világ és a Chappie. Nagy álma volt megvalósítani az Alien-folytatást, azonban abból Ridley Scott miatt nem lett semmi, így pár évig rövidfilmekkel vigasztalódott, mígnem tavaly a pandémia alatt teljes titokban leforgatott egy horrorfilmet, a Démonit, és bejelentette a District 10-t is. Blomkamp visszatért, és nem csak filmes fronton. 

Hirdetés

A Gunzilla Games örömmel jelentette be, hogy Neill Blomkamp csatlakozik hozzájuk a látványért felelős vezetőként, új pozíciójában pedig segíteni fog a fejlesztőcsapatnak megalkotni első AAA-kategóriás játékát, egy egyelőre cím nélküli multiplayer shootert, amely narratív elemeket is tartalmazni fog. A Gunzillát tavaly alapították, és olyan munkatársakat tömörít, akik korábban a Cryteknél, a Ubisoftnál az EA-nél és hasonló vállalatoknál dolgoztak, szóval nem most kezdték a szakmát. Blomkamp az amerikai IGN-nek árulta el, hogy lényegében egy filmrendezőével megegyező feladatai lesznek, azaz a csapat különböző tagjaival együttműködve segít dönteni a dizájnról, a hangokról, a történetmesélésről és egyebekről. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Blomkamp szerint a videojátékok olyanok lesznek, mint a filmek a 20. században, vagyis ez lesz a kulturális szórakoztatás domináns formája, ő pedig ki akarja venni a részét belőle, így ha a játék sikeres lesz és minden jól megy, akkor remélhetőleg még sokáig a Gunzillánál maradhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)