Hirdetés

A Divinity: Original Sin II egy méretes, ingyenes DLC-t kapott

|

A csomagba belefértek új küldetések, új zsákmány, és egy új főellenség is.

Hirdetés

A The Four Relics of Rivellon a legutóbbi "Gift Bag" frissítés, amit a Larian Studios hozzácsapott a Divinity: Original Sin II-höz. A tartalom már mindenki számára elérhető és automatikusan letöltődik, amikor legközelebb belekezdenénk egy kis kalandozásba. Nem kerül semmibe, cserébe tele van újdonságokkal.

Hirdetés

Az újonnan bekerült fő küldetésszál megbíz bennünket azzal, hogy összegyűjtsünk négy ősi páncélzatot, melyek mágikus erejük miatt komoly kincset jelentenek. És egyébként van egy új élőhalott sárkány, akit le is lehet vágni.

Az új DLC mellett a Larian egy képregénykötetet is bejelentette, ami a Godwoken nevet kapta, és előzménysztoriként szolgál az Original Sin 2-höz.

Ennyi Divinity: Original Sin II tartalom csak kitart majd addig, amíg bele nem vághatunk a Baldur's Gate III Early Access verziójába a nyár végén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)