Hirdetés

A Divinity-rajongók számára izgalmas lesz a június

|

A Baldur's Gate 3 mellett is lesz miről mesélnie a Lariannak.

Hirdetés

Noha a Larian Studios egyelőre a Baldur's Gate 3-mal van elfoglalva, és tavaly leállította a Divinity: Fallen Heroes nevű spin-off fejlesztését, sokan reménykednek abban (köztük jómagam is), hogy a jövőben még bővül a kiváló és jól fogyó Original Sin játékokat magába foglaló széria. 

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a stúdió odafigyelt a közösség vágyaira. Június 6. és 8. között ugyanis sor kerül a Guerrilla Collective showjára, amelynek keretében olyan csapatok készülnek bemutatni újdonságokat, mint a Rebellion, az 11 bit Studios, a Versus Evil és a Larian. Persze ez még nem jelentené azt, hogy a Baldur's Gate 3 mellett mást is megmutatna a csapat, viszont egy felhasználó Twitteren kifejezte óhaját, miszerint ő már szívesen visszatérne Rivellonba, akár csak egy kártyajáték vagy DLC erejéig is. Meglepő módon azonnal kapott választ a Larian Studios kiadásért felelős igazgatójától, Michael Douse-tól, aki elmondta, hogy az új Baldur's Gate mellett pár Divinity-bejelentésre is számíthatunk. 

Vajon milyen hírekkel készülhet a stúdió? Folytatódik a Fallen Heroes fejlesztése? DLC-t kap a Original Sin 2? Stadiára költöznek a játékok? Jön az Original Sin 3?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)