Hirdetés

A Doom Eternal: Ancient Gods különálló játékként is elérhető lesz

|

A fejlesztők célja, hogy minél többen kipróbálhassák a DLC-t, akár az alapjáték megvásárlása nélkül.

Hirdetés

A gamescom nyitónapján kiderült, hogy október 20-án fog megjelenni a Doom Eternal kiegészítője, az Ancient Gods. A dátum bejelentése óta viszont a fejlesztőcsapat elmondta, hogy még azok is játszhatnak majd a DLC-vel, akik nem vásárolták meg az alapjátékot.

Hirdetés

Hugo Martin, a játék rendezője egy interjúban kifejtette, hogy a döntést egyrészt az befolyásolta, hogy az alkotás minél több játékos számára legyen elérhető. Emellett rengeteg tartalmat pakoltak a DLC-be, és az Ancient Gods első részét Martin úgy írta le, mintha egy kétrészes tévéfilm első fele volna. A filmes párhuzamot folytatva pedig az alapjátékot egy moziban bemutatott változathoz hasonlította.

A Doom Eternal: Ancient Gods így megvásárolható lesz különálló alkotásként, valamint a Year One Pass részeként, amely tartalmazza majd a folytatást is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)