Hirdetés

A Doom Eternal next-gen frissítése nem érkezik meg időben

|

PlayStation 5-ön és Xbox Series S/X-en egyelőre még nem lesz szebb a démonirtás.

Hirdetés

Furcsa világot élünk. A mérleg egyik felén ott van, hogy már okoshűtőn is fut a Doom Eternal és az Xbox Game Passnak köszönhetően akár Androidon is játszhatjuk, a másikon pedig az, hogy hiába jelennek meg az új konzolok erősebb hardverrel, a Bethesda nem készül el időben azzal a frissítéssel, amely felkészítené az új generációra a pokoli lövöldét (persze egy GeForce RTX 3080 birtokában már most sem akadály a brutális látványvilág és a 4K-s játékmenet).  

Hirdetés

A vállalat egy blogposztban jelentette be, hogy az id Software vérbő shootere nem fogja megkapni a PlayStation 5-ös és Xbox Series S/X-es frissítését a konzolok megjelenésekor, sőt időintervallumot sem tudtak megadni, annak kapcsán, mikor számíthatunk az upgrade-re.  Mindazonáltal azt ígérték, hogy a Doom Eternal lesz az egyik legelső játékuk, amely részesülni fog ebben a gondoskodásban. Persze ez nem jelenti azt, hogy a legutóbbi Doom játszhatatlan lenne az új masinákon, a Bethesda rávilágított, hogy a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően mindkettőn pörgethetjük majd. 

A next-gen update a dobozos és digitális változatoknál is működni fog,  ha lemezen van meg a játék és egy olyan gépre szeretnénk frissíteni, amiben nincs lemezmeghajtó, értelemszerűen nem fogjuk tudni. Természetesen ugyanez igaz akkor is, ha Xboxra szereztük be és veszünk egy új PlayStationt, valamint fordított esetben is. A patch teljesen ingyenes lesz. Ha maradt még kérdésetek, akkor a Bethesda kérdezz-felelek cikkében biztosan megtaláljátok rá a választ. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)