Hirdetés

A Doom Eternal új frissítése még brutálisabb démonokat hoz

|

Az id Software elárulta, hogy hamarosan olyan felerősített rémségek találnak majd utat a játékunkba, amelyeknek már egy másik játékos halála szárad a lelkén.

Hirdetés

A Doom Eternal az elmúlt idők egyik legélvezetesebb lövöldéje, de nem mernénk azt állítani, hogy nem akadtak benne olyan ellenfelek, akiktől a hajunkat téptük (rád nézek Marauder). A fejlesztők most újabb kemény ellenfeleket terveznek belepakolni a játékba, ráadásul ezeket maguk a játékosok teremtik majd meg halálukkal. 

Hirdetés

Az id Software belengette, hogy hamarosan megérkezik az első tartalmi frissítés, amely felerősített démonokat hoz majd. Ezentúl ugyanis ha egy másik játékos meghal, akkor a vele végző pokolfajzat keményebbé válhat, és ez a táposabb dög a mi játékunkban jelenhet meg - ez nyilván fordítva is igaz, a minket kiiktató mocskok más játékosok életét keserítik majd meg.

Annyi előnyünk azért származik az ilyen ellenfelekből, hogy megölésükkel egy rakat életerőt és muníciót szerezhetünk, szóval újabb taktikákat agyalhatunk ki, hogy a megfelelő időben jussunk utánpótláshoz, ráadásul bónusz tapasztalati pont jár majd az ilyen démonokért. Arról egyelőre nem kaptunk pontosabb infókat, hogy egészen pontosan mikortól kell jobban odafigyelnünk a combosabb ocsmányságokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)