Hirdetés

A DOOM játékok hősének öltözhetünk a Fall Guysban?

|

Hamarosan érkezik a Fall Guys következő, méretes tartalmi frissítése, ami egy új katonát is elhoz a csatatérre.

Hirdetés

A Mediatonic nagy sikerű battle royale játéka jobbára ártalmatlan, kicsiktől a nagyokig mindenkit megszólít. Most egy olyan vendégszereplő érkezik a cukormázas versenypályára, aki puskákhoz és szétrobbantott koponyákhoz szokott: úgy tűnik, jön a Doom Slayer. 

A Fall Guys hivatalos Twitter oldala kirakott egy képet, amin egy páncélos bab sziluettjét láthatjuk. Ez még önmagában nem jelentene sokat, ha a DOOM Twitter profilja nem kontrázott volna rá a dologra.

Hirdetés

Persze nem csak új skinekre számíthatunk, hiszen a Season 3-mal rengeteg tartalom is érkezik a játékba. A frissítés fénypontja egy új pálya lesz, amin hatalmas lengőakadályok állják majd a versenyzők útját. A Mediatonic a rajongókra bízta a golyó elnevezését, és egyelőre a Ringus Dingus áll nyerésre.

Az új pályán pingvinek is lesznek, akik részletes szerepét még nem ismerjük, de a látványterv alapján valószínűleg kergetni kell majd őket. 

Jelenleg még nincs megjelenési dátuma a Fall Guys harmadik szezonjának, de azt tudjuk, hogy egy hét van hátra a másodikból, így meglepődnénk, ha nagyon messze lenne a folytatás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)