Hirdetés

A Dota 2 játékosok co-op játékmódot és széleskörű kontroller támogatást kaptak karácsonyra

|

Mostantól, ha Pudge elkap, akkor nyugodtan hibáztathatod érte majd a kontrolleredet is.

Hirdetés

Megjött a Dota 2 legújabb frissítése, ami ezúttal ugyan nem hozott egyensúlybeli változtatásokat, de visszahozta a 4 szereplős co-op játékmódot. Az Aghanim's Labyrinthben a haverjainkkal mehetünk felfedezőutakra: mindenki választ egy hőst, amivel aztán egyre nehezebb kihívásokat kell teljesítenie.

A labirintus nem új tartalom, de rengetegen szerették, így a Valve úgy döntött, hogy az ünnepi szezonra most visszahozza.

Hirdetés

Az Aghanim's Labyrinth mellett a frissítés hozott egy új Battle Passt, és elhozta a Netflix sorozatból ismerős Mirana kinézetet is. Ezek nem nyerték el a rajongótábor osztatlan szeretetét, mivel sokak szerint nevetségesen drágák.

Érdemes hozzátenni, hogy a Mirana felszerelés gyakorlatilag teljesen átalakítja a karaktermodellt, így láthatóan rengeteg munka van benne.

Akárhogy is, a játékmód ingyenes, így azt mindenki kiélvezheti majd a következő hetekben.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)