Hirdetés

A Dragon Age 3-ban több lesz a felfedeznivaló

|

A Bioware munkatársa, Aaryn Flynn elejtett mondataiból arra következtethetünk, hogy a Dragon Age 3 világa nagyobb lesz, mint az előző részeké.

Hirdetés

Flynn szerint az RPG stílus lényege az alkotott világ felfedezése, erre példaként a Neverwinter Nights és Baldur’s Gate epizódjait hozta fel. „Nem lehet ránézni anélkül egy Skyrim szintű játékra, hogy ne arra gondolj, mennyi mindent elértek vele” Flynn elmondása szerint nagy hatást gyakorolt rájuk a legutóbbi Elder’s Scrolls megvalósítása, és szeretnének legalább olyan nyílt világot a készülő játékuk mögé felépíteni.

Nem lehet mondani, hogy az előző részek világa túl korlátozott, vagy szegényes lett volna, mégis lenne még mit fejlődni. Erre meg is van minden esély, hiszen a Dragon Age III már csak következő generációs gépekre készül, és mivel a megjelenési dátumot is eltolták 2014-ig, van rá idejük, hogy kihasználják az új gépekben rejlő potenciált.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)