Hirdetés

A Dragon Age 3 csak next-gen konzolokra érkezik

|

A rajongók nagyon várják a harmadik rész eljövetelét, de lehet, hogy tovább kell várniuk, mint remélték.

Hirdetés

A Linkeld oldalon olvasható a következő üzenet Tao Gutól (Electronic Arts designer) „A Dragon Age III menetrendje változott, eszerint a játék valószínűleg csak következő generációs gépekre jön, és 2014 körül.” Az üzenetben olyan hibák is szerepeltek, melyek javítása komoly időt vehet igénybe, valószínűleg ezért lett az eredetileg tervezett 2013-as megjelenésből csak 2014-es.

Tao Gu leírta, hogy teljesen átálltak a következő generációs konzolokra, ami érdekes tekintve, hogy az eredeti bejelentésben, nem volt szó erről. A hírben szerepel a 2014-es dátum, ami azt feltételezi, hogy addigra már többünk nappalijában ott figyelnek majd az új masinák. Ti várjátok már a Dragon Age III eljövetelét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)