Hirdetés

A Dragon Age 4 még nem áll készen egy rendes bemutatóra, de azért látnivalót kaptunk belőle

|

A Dragon Age sorozat rajongói sajnos hoppon maradnak a mostani EA Playen, de a projekt vezetője gondoskodott arról, hogy ők se maradjanak beszédtéma nélkül.

Hirdetés

Minél többet tudunk az EA Play 2021-ről, annál kíváncsibbak leszünk a felhozatal kapcsán. Sokan arra számítottunk, hogy például a Dragon Age 4 lesz az egyik nagy fellépő, de sajnos a BioWare csapata ezt megcáfolta. Az RPG otthon marad a sufniban, mivel még nem áll készen a bemutatkozásra.

Sajnos a projekt még mindig nem tart ott, hogy a fejlesztők kényelmesen beszélhessenek róla, így marad nekünk egy darab koncepciós rajz, ami semmire nem elég igazán, de a semminél azért mégis több kicsikét.

Hirdetés

A Dragon Age 4 vezető producere, Christian Daily egy Twitter posztban kért elnézést a rajongóktól, akik kedvéért azért egy képet odatűzött a bocsánatkérés mellé. A rajz elsőre nem tűnik kifejezetten érdekesnek, de az első rész hősei felismerhetik rajta az Antivan Crows zsiványait.

"Elnézést kérünk, amiért nem tudunk híreket vinni az EA Playre, de a csapatunk éppen nyakig van a melóban. Elkaptuk a tempót és remekül haladunk. Nagyon izgatottan várjuk a pillanatot, amikor többet oszthatunk meg veletek. Vigyázzatok magatokra, és kellemes hétvégét mindannyiótoknak."

Az Antivan Crows egy elit banda volt tele orgyilkosokkal, kémekkel, és tolvajokkal, a Dragon Age: Originsben tűntek fel először. A kép és a Crows története most valószínűleg elég lesz arra, hogy az internet rajongói részlegének legyen mit elemezgetnie.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)