Hirdetés

A Dragon Age: Dreadwolf új előzetese a játék főgonoszáról mesél

|

A nem hivatalos Dragon Age-nap ünneplését friss Dragon Age: Dreadwolf trailerrel támogatta meg a BioWare.

Hirdetés

Miként november 7-én a Mass Effect, úgy december 4-én a Dragon Age előtt tisztelegnek a BioWare szerepjátékainak rajongói, akik 2018 óta ebből az alkalomból rendszerint gyűjtést is szoktak rendezni valamely, általuk fontosnak vélt társadalmi ügyet felkaroló nonprofit szervezetnek. A BioWare és az EA támogatását is élvező kezdeményezésnek hála pénzhez jutott a múltban a Child's Play, a Legal Defense Fund, az AbleGamers, most pedig a Trans Empowerment Project megsegítése a cél.

A kiadó és a fejlesztőstúdió pedig ennek örömére kiadott egy Dragon Age: Dreadwolf előzetest, amely Hawke cimborája (Dragon Age II), és az Inkvizíciót újjászervező hős segítőtársa (Dragon Age: Inquisition), Varric Tethras tolmácsolásában mesél a 2023-ban várható új epizód főgonoszáról.

Hirdetés

Solas, Fen'Harel, Dreadwolf - e három név ugyanazt az ősi entitást takarja, aki bebörtönözte a többi tünde istenséget, és létrehozta az élők világát a nyers mágia birodalmától, a Homálytól elválasztó Fátylat. Most viszont ennek a szétszakítására készül, melynek következményei beláthatatlanok, ezért feltétlenül meg kell állítani. A lehetetlennel felérő küldetésre pedig csakis Varric új csapata képes.

A Dragon Age: Dreadwolf, melynek többször újrakezdték a fejlesztését, és végül az Anthem bukását látva kihajították a multiplayer komponensét PC-re, PlayStation 5-re, valamint Xbox Series X|S-re fog megjelenni, az előző konzolgenerációra már nem látogat el. De talán jobb is így, mert mind emlékszünk arra, hogy milyen kompromisszumok árán tudta csak a BioWare elérni, hogy 2014-ben a Dragon Age: Inquisition eldöcögjön PS3-on és Xbox 360-on is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)