Hirdetés

A Dragon Ball FighterZ-ben komoly büntetés jár a rage quitért

|

Aki benézett a virtuális arénába az elmúlt 24 órában, azt egy izgalmas üzenet várta a lobbiban.

Hirdetés

A Bandai Namco és az Arc System Works egy tanulságos üzenetet intézett minden Dragon Ball FighterZ harcoshoz augusztus 31-én. A felbukkanó szöveg meglehetősen egyértelművé teszi, hogy minden rage quit (vagyis a vereség okozta idegből hirtelen történt kilépés) büntetéssel jár, ami permanens kitiltásig is fajulhat, ha az első pár fenyítés hatástalannak bizonyulna.

Hirdetés

A bejelentés szerint a dolog úgy fog kinézni, hogy egy rage quit egy egyhetes, az online lobbiból történő kitiltást fog eredményezni. Ha az adott játékos többszöri büntetés után sem változtat a magatartásán, akkor végleg elveszítheti a jogát arra, hogy használhassa az online feature-öket.

Sokak érzik egy kicsit túlságosan is erősnek ezt a megoldást. Ha valaki kicsörtet egy bunyóból, az megkapja a vereségét, ami önmagában is elég büntetésnek érződhet. A kitiltás tényleg elég durva szankció, főleg mivel egy 1v1 játékról beszélünk, így maximum saját magát hagyja cserben a kilépő személy.

Meglátjuk, hogy a közösség tagjainak ezzel az eljárással kapcsolatos kritikája lesz-e bármi hatással az Arc System Works döntésére. Egyelőre békéljünk meg azzal, hogy a vereség közelében nem érdemes Alt+F4-et nyomni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)