Hirdetés

A Dragon Ball: Xenoverse 2 még mindig új tartalmakkal bővül

|

A Dragon Ball: Xenoverse 2 már négy éves, a legutóbbi DLC-je pedig 2018-ban érkezett. A Bandai valamiért még mindig nem mondott le a cuccról.

Hirdetés

Már négy éve van piacon a Bandai Namco szerepjátéka, ami függetlenül a Dragon Ball: FighterZ osztatlan sikerétől és a Dragon Ball Z: Kakarot érkezésétől még mindig kap új tartalmakat. A Dragon Ball: Xenoverse 2 az elmúlt években megjelent PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és legutóbb a Google Stadia platformjára is, így valamelyest érthető, hogy igyekeznek életben tartani azt.

Hirdetés

A legfrissebb DLC fő vonzereje egy új karakter, az idő Supreme Kaija, Chronoa. Mellette érkezik egy Broly paróka és páncél szett, Chronoa jelmeze és egy bővített Partner Customization lehetőség, aminek köszönhetően eddig nem játszható karaktereket vihetünk majd csatába.

Egyelőre sajnos még sem megjelenési dátumot, sem árazási infókat nem kaptunk az új Dragon Ball Xenoverse 2 DLC-ről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)