Hirdetés

A Halo Infinite már a PS4-es Dreamsben is elkészült

|

Halo játék több mint valószínű, hogy sosem jelenik meg PlayStation konzolokra, de a Dreams kreatív alkotóit ez cseppet sem izgatja.

Hirdetés

Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a PS4-es Dreamsben gyakorlatilag bármilyen játék elkészíthető, így létező címeket is gond nélkül újra lehet kreálni a Media Molecule "játékában" - az idézőjel a Dreams esetében több, mint indokolt, hiszen ez egy olyan keretrendszer, amiben animálhatunk, zenét írhatunk, és nulláról építhetjük fel saját videojátékainkat, vagy akár animációs filmjeinket.

Hirdetés

Finoman szólva nem voltak elmosva a keményvonalas Halo-rajongók a következő rész, vagyis a Halo Infinite első hosszabb gameplay anyagától, de mégis akadtak olyanok, akiket megihletett a bemutató. Közéjük tartozik az alább látható Dreams projekt készítője is, aki egy meglehetősen látványos módon álmodta újra a 313 Industries következő játékát.

Mindenki döntse el maga, hogy az eredeti Halo Infinite néz-e ki jobban, vagy a dreamses átirat. A Dreams fejlesztőivel egyébként nemrég a PSVR frissítés kapcsán beszélgettünk, ezt a cikket is érdemes lehet elolvasnotok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)