Hirdetés

A Driveclub fejlesztői üzentek a rajongóknak

|

A tegnap váratlanul bezárt Evolution Studios két vezető beosztású munkatársa megköszönte a rajongók szeretetét. Ők már a jövőt tervezik.

Hirdetés

Tegnap végtelenül szomorúan írtunk arról, hogy a Sony szélnek eresztette a Driveclubot is fejlesztő Evolution Studios csapatát. A kacifántos indoklásból körülbelül annyit lehetett kihámozni, hogy a cég más belsős stúdiókra szeretné koncentrálni az anyagi forrásait. Most végre az Evolution Studios munkatársai is megszólaltak.

A Game Director szerepkört betöltő Paul Rustchynsky és a közösségi menedzserként dolgozó Jamie Brayshaw Twitteren köszönte meg a rajongók támogatását és biztató üzeneteit. Mindkettőjük bejegyzése pozitív hangvételű, az urak már az előttük álló útra és fényes jövőre gondolnak. Nagyon reméljük, hogy ezek nem csak üres szavak, hanem tényleg kezd körvonalazódni előttük, hogy mihez is kezdjenek most.

Közben folyamatosan jelennek meg az interneten olyan anyagok, melyekben a játékosok leróják tiszteletüket a csapat munkássága előtt. Ilyen például ez a videó is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)