Hirdetés

A dühös madarak karácsonykor szárnyaltak igazán

|

A Silent Hill: Downpour megjelenése már nem várat sokat magára, de ha beigazolódik a Konami balszerencsés döntése, akkor a rajongók nagy része átpártol egy sokkalta nagyobb és részletesebb riválishoz.

Hirdetés

Az Angry Birds valamennyi kiadása (Seasons, Rio, Magic) szinte rekordmennyiségű letöltést eredményezett készítőjük számára: csak karácsony alkalmával 6,4 millió alkalommal választották a dühös madarakat szórakoztatásul.

A Rovio sajtóközleményéből kiderült továbbá, hogy a fenti szám egyaránt tartalmazza a fizetős és ingyenes letöltéseket is, valamint a csapat elnöke, Ville Heijari szerint 2012-ben sem adják alább, és számos meglepetést tartogatnak számunkra. Vajon mit jelenthetnek Heijari szavai? Egy esetleges Angry Birds 2-őt, újabb kiadásokat vagy egy teljesen új címet? Egy biztos: a dühös madarak sikere töretlen és továbbra is hatalmas mókának számít a gaz malacok levadászása. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)