Hirdetés

A Duke Nukem Forever nem volt bukta: új irodába költözik a Gearbox

|

A Gearbox odébb költözik néhány kilométerrel, egy sokkal elegánsabb irodaépületbe. Ezek szerint jól hozott a konyhára Duke!

Hirdetés

Míg sokan azon nyavalyognak, hogy recesszió és válság, addig a Gearbox előjegyeztette magát a Frisco Square nevű irodaépületbe. A Duke Nukem Forever gazdája a tervek szerint 2013-ban költözik, méghozzá egy 5670 négyzetméteres területre (ami több, mint fél hektár), hogy ott folytassa a további tevékenységeket. Jelenleg az innen 15 mérföldnyire lévő Plano a vállalat székhelye.

A vegyes felhasználású Frisco Square épülete nem csak az IT cégeknek ad helyet, hanem több étterem is megtalálható lesz, de ami igazán érdekes, hogy a Gearbox foglalása élénkítette az érdeklődést a kiadó helyek iránt. Nem véletlen, hogy Jim Leslie, a Frisco Square üzleti partnere nagyon örül a Gearbox döntésének, hiszen ahogy ő fogalmazott, az érdeklődés "drámaian megnőtt". A Gearbox egyébként a Borderlands 2-n dolgozik, mely remélhetőleg kevésbé fog felemás értékeléseket kiváltani, mint a Duke Nukem Forever.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)