Hirdetés

Ez a Dungeons & Dragons: Dark Alliance boss nem lesz a kedvencünk

|

A Wizards of the Coast és a Tuque Games továbbra is nagy örömmel mutogatják új játékukat.

Hirdetés

A Dungeons & Dragons: Dark Alliance a méltán népszerű asztali szerepjáték világába kísér el bennünket, annak is a jeges Icewind Dale régiójába. Választhatunk majd egyet négy főhősből, akivel aztán hatalmas ellenfeleket vághatunk le, új képességeket tanulhatunk, és új cuccokat zsákmányolhatunk. A sztori komoly kihívásokat és méretes bossokat tartogat, mint például a mostani trailerben bemutatott Hagedorn. Ez nem az a Beholder, amit 5-ös szinten pár 20-as dobással lekalapácsolsz majd.

Hirdetés

Mivel a játék feltételezi a résztvevők együttműködését, így komoly csapatmunkára lesz szükség ahhoz, hogy egy ilyen félőrült szemgyűjteményt lehozzunk a magasból. Ha egy átlagos D&D parti stílusát nézem, akkor ez komolyabb kihívásnak ígérkezik, mint azt sokan elsőre gondolnátok.

A Hagedorn csak a jéghegy csúcsa. Rengeteg veszély leselkedik még ránk Icewind Dale-ben, amikkel 2021. június 22-én nézhetünk majd szembe PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)