Hirdetés

A Dying Light 2-ben van egy hajtható kerékpár, így szerezheted meg

|

Egy játékos egy teljesen működő biciklit talált a Dying Light 2-ben, de nem egyszerű megkaparintani.

Hirdetés

Pénteken jelent meg a Techland legújabb játéka, a Dying Light 2, mely bár nem mentes technikai problémáktól, ezek ellenére is élvezhető. Mazur írt már egy gyors beszámolót az első benyomásairól, hamarosan egy hosszabb tesztben is elmondja, szerinte milyen lett, viszont addig is azok, akik már belevágtak, de nem csípik annyira a rohangálást, biciklire pattanva járhatják be a zombikkal teli világot.

Egy Taki 7o7 nevű felhasználó a játék fájljai között túrva rátalált egy teljesen működőképes kerékpárra, amit jelenlegi ismereteink szerint hivatalosan nem lehet megszerezni, de egy moddal bárki kipróbálhatja (PC-n, persze).

Hirdetés

A jármű látszólag teljesen működőképes és használható, valószínűleg a tesztelések során döntött úgy a Techland, hogy inkább kiveszi. Mivel a parkourozás, a szigonyvetőzés és a siklóernyőzés kombinációjával egész jól be lehet járni a várost, úgy láthatták, hogy semmi szükség nincs a kétkerekűre.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Aki kipróbálná, a NexusModson található Developer Menu segítségével megteheti. Az alábbi videókban a feltekert FOV miatt néz ki mókásan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)