Hirdetés

A Dying Light 2 fegyverei sem lesznek örökéletűek

|

Könnyen bajba kerülhetünk, ha egy szerencsétlen pillanatban megy tönkre a stukkerünk.

Hirdetés

Egyértelműen élethűbbé varázsol egy videojátékot az, ha a benne található fegyvereket és páncélokat olykor javítani kell, mert tönkremehetnek, viszont az is érthető, ha valakinek inkább fejfájást okoz, ha az akció hevében még erre is figyelnie kell.

Ez a megosztó játékmechanika szerves részét képezi az első Dying Lightnak, és a Techland fejlesztői a folytatásban sem szabadulnak meg tőle.

Hirdetés

Újabb videóval jelentkezett a Techland csapata, a mostani felvonásban a fegyverek kapták a főszerepet, amikkel a második részben is óvatosan kell bánnunk, mivel elhasználódhatnak, és üres kézzel valószínűleg nehéz életben maradni a posztapokaliptikus világban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A játék producere, Szymon Strauss szerint megpróbálhatjuk feltalálni magunkat, ha bedobja a törülközőt a fegyverünk, és például egy gránáttal meglephetjük a petárdával vagy hússal összecsődített zombikat. Nem árt tehát okosan szembenézni a rondaságokkal, mivel még az is megeshet, hogy az adott eszközünk nem lesz kimondottan hatásos egy-egy ellenfél esetében.

A Dying Light 2 Stay Human megjelenése sajnos át lett rakva a jövő évre, de szerencsére már február 4-én megérkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re és Series S-re. Feltéve persze, ha nem tolja el ismét a nagy napot a Techland.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)