Hirdetés

A Dying Light 2-nél is választhatunk majd a ray tracing és a 60fps között

|

A Techland több grafikai beállítási lehetőséget is kínál, hogy a konzolok teljesítményéből a számunkra legjobbat hozhassuk ki, minden sajnos nem megy.

Hirdetés

A Dying Light 2 megjelenésére még decemberig várnunk kell, viszont az utóbbi időben egyre több játékmenet videót is láthatunk a Techland jóvoltából. A stúdió egyik képviselője pedig egy interjúban nemrégiben elmondta, hogy nemcsak PC-n, hanem a konzolokon is megpróbálják a lehető legtöbbet kihozni a játék látványvilágából.

A jelenlegi tervek alapján PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is elérhető lesz a ray tracing lehetősége, illetve megcélozták a 60 fps-es játékmenetet is, viszont az egyes módokban kompromisszumokat kell kötni.

Hirdetés

Piotr Pawlaczyk, a Techland dizájnere az MP1st-nek nyilatkozta, hogy az új generációs konzolokon két grafikai módban is futtatható lesz a Dying Light 2. A Quality Mode lényege a látvány, így a ray tracing és a környezeti elemek fényei kerülnek előtérbe. Részletesebbek lesznek az árnyékok, és a fényeffektek, simogatja majd az élmény a szemgolyónkat.

A Performance Mode pedig azoknak kedvez inkább, akik inkább a magas framerate-et preferálják. Ebben a módban a játék 60 fps-en fut, de lesz lehetőség VRR-re, vagyis a dinamikus kijelzőfrissítési gyakoriság beállításra is. A VRR funkció egyelőre Xbox-on elérhető a fejlesztés jelenlegi szakaszában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Dying Light 2 2021. december 7-én fog megjelenni, PC és az új generációs konzolok mellett elérhető lesz PS4-re és Xbox One-ra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)