Hirdetés

A Dying Light 2 új frissítése elhozott egy rajongók által igényelt funkciót

|

A Techland azt szeretné, hogy ha egy zombiktól hemzsegő városban is szelfiznénk.

Hirdetés

Ha valaki egy Dying Light játékot vesz meg, az biztos lehet benne, hogy a pénzéért hosszú éveken keresztül számíthat tartalmakra az alapjátékhoz. Tökéletes bizonyíték erre, hogy a Techland nemrég jelentette be, hogy hét év (!) után tekinti késznek a Dying Lightot, amit egy új kiadással ünnepelt meg: a Definitive Edition pedig magában foglalja a játékot és annak 26 DLC-jét is. Nem lesz ez másként a Dying Light 2-vel sem, egy új funkció már érkezett is hozzá. 

Nemrég megjelent a Dying Light 2 Stay Human 1.4.0-s frissítése, amely a szokásos hibajavítások mellett magával hozott kisebb bónusztartalmakat is. A Fish Eye Canteenban felbukkant egy új karakter, Harper, aki új tevékenységeket tartogat a játékosoknak különleges jutalmakat kínálva.

Hirdetés

Emellett bekerültek napi és heti vérdíjak, két új valuta, friss fertőzött ellenségek, feloldható cuccok valamint egy fotómód, amely a Techland ígérete szerint speciális effektekkel segít elérni, hogy akciófilmeket megszégyenítő jeleneteket hozhassunk össze. Ehhez többféle opciót vethetünk be, így állíthatjuk például a fókusztávolságot, a tekercselést, zoomolhatunk, különböző színbeállításokat (telítettség, kontraszt, vignetta), szűrőket és effekteket adhatunk hozzá. Az 1.4.0-s patch részleteit a Techland posztjában böngészhetitek végig. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ti ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)