Hirdetés

A Dying Light fantasy DLC-je ingyenes tartalmakkal bővül

|

A Hellraid nagyon fura életutat járt be, aminek minden jel szerint messze még a vége.

Hirdetés

A Techland dolgozott egy darabig egy Hellraid című játékon, de egy idő után a projekt egy Dying Light DLC-vé változott. A tartalmi csomag nagyot csavart a modernkori zombis lövöldén, gyakorlatilag új világot teremtett a játék világában (egy játékgépben), és középkori fantasy RPG-t csinált az egészből. Így nagyon szórakoztató adaléka lett a játéknak, ami kellemes vérfrissítésként szolgált.

Most a stúdió úgy döntött, hogy tovább bővíti a fantasy modult egy ingyenes frissítéssel, a The Prisoner című csomaggal.

Hirdetés

A The Prisoner tartalmaz több új sztori küldetést, két új fegyvert (egy Corrupted Justice nevű íjat és egy Bonecruncher nevű kalapácsot) újfajta ellenfeleket és új helyszíneket is. A célunk az lesz, hogy betörjünk a démonok lakta Ba'al templomába, és kimentsük onnan Luciust, egy titokzatos és hatalmas mágust.

A Dying Light: Hellraid - The Prisoner frissítés PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is letölthető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)