Hirdetés

A Fable reboot csapatához egy nagyon fontos író csatlakozott

|

A Playground Games keményen dolgozik a csapatának bővítésén, előkelő gárdával készülnek összerakni a következő AAA Fable játékot.

Hirdetés

Sok éves hiátus után végre újra van értelme a Fable franchise-ról beszélni. A sorozatot a Playground Games fogja feltámasztani, akik már jóideje dolgoznak a rebooton. Sajnos hivatalos információknak még mindig híján vagyunk, de legalább a stáblista nevei megnyugtatóan hatnak.

A nyáron például kiderült, hogy az írói részleget egy díjnyertes mesélő, Anna Megill vezeti majd, most pedig arra is fény derült, hogy ki dolgozik még a sztori összeállításán.

A Plagroundnak ugyanis a jelek szerint sikerült felmarkolnia Andrew Walsh-t, akinek karrierje a The Division 2-től az angol tévésorozatokon át a Horizon: Forbidden Westig terjed.

Hirdetés

Az író Twitteren értesítette a világot arról, hogy visszatérni készül Albion világába.

"Albion ismét harcba szólított. Örömmel jelenthetem be, hogy a Playground Games ajánlott egy lehetőséget, és csatlakozhatok hozzájuk az új Fable játék fejlesztésében."

A fentiek alapján már kitalálhattátok, de Walsh korábban már dolgozott a szérián. Akkor sajnos a munkája a kukában landolt a Fable Legends egészével együtt. Ezúttal valószínűleg több haszna lesz tehetségének, drukkolunk neki.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)