Hirdetés

A Facebook-film írója készíti a Steve Jobs mozi forgatókönyvét

|

Az Ashton Kutcher főszereplésével készülő Steve Jobs projekt mellett egy másik film is körvonalazódik az Apple volt elnökének életéről.

Hirdetés

Nem számít újkeletű dolognak, ha egy ismert közéleti alak halála után az élelmesebbek megpróbálják a maguk malmára hajtani a tragédia vizét, de olyanok is akadnak, akik valóban emléket kívánnak állítani az elhunyt híres személynek.

Hogy a Steve Jobs életéről készülő életrajzi filmek a két elhangzott érv közül melyiket tartják magukénak, arról nincsenek információink, de annyi bizonyos, hogy mindkettő meg fog jelenni és nagyon is komolyan veszik az előkészületeket. Jelen pillanatban nem az Ashton Kutcher főszereplésével készülő Steve Jobs munkacímen futó projektre koncentrálunk (még ha Ashton és Steve fiatal kori képeiken olyanok, mint két tojás), hanem arra a matériára, amely a Sony berkeiben formálódik.

A cég felvásárolta Walter Isaacson bestsellerének megfilmesítési jogait és nem ülve sokat a babérjain rögtön fel is bérelte a forgatókönyv megírására a Facebook megalapítását bemutató A közösségi háló szkriptjének íróját, Aaron Sorkin-t. További információkért a szóban forgó Steve Jobs életrajzi filmről kérjük fáradjatok a MacWorld honlapjára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)