Hirdetés

A Fall Guys egy új pályát kap, visszatér a bétatesztelők kedvence

|

Ezen a pályán is le lehet majd esni, ami a Fall Guys esetében azért nem ritka.

Hirdetés

Ahogy azt az elmúlt néhány napban bizonyára ti is láttátok, a Fall Guys az új sláger a játékpiacon. Milliók nyomják minden platformon, a Twitch toplistájának az elején ül, és aki nem játszik vele, annak is ott van a bevásárlólistáján. Valamiért az emberek imádnak fura dolgoknak öltözve rohangálni és lelökni másokat a saját túlélésük érdekében. Ebben van valahol egy szociológiai elemzés az emberiség természetéről, de nem én fogom kibontani.

Hirdetés

Szerencsére a Fall Guys vicces, laza és pörgős, a fejlesztők pedig igyekeznek maguk alá gyűrni a hatalmas tömeggel járó kihívásokat, hogy ez így is maradjon. Miközben a csapat nagy része valószínűleg a szervertermekben rohangál poroltókat facsargatva, a többiek tolják ki magukból a frissítéseket. A legújabb egy régi/új pályát hoz a játékba, ami már szerepelt a bétában, de eddig hiányzott a teljes verzióból. 

A tapasz rengeteg kisebb-nagyobb javítást is hoz, és valamikor ma fog megjelenni. Akkor most imádkozzunk együtt a szerverkarbantartók lelkéért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)