Hirdetés

A Fall Guys egyik játékosa elvileg 360-nál is többször aratott győzelmet

|

A Twitterre feltöltött videók alapján tényleg úgy tűnik, hogy egy bizonyos illetőnek már rengetegszer sikerült megkaparintania a koronát.

Hirdetés

Pofonegyszerűen megtanulható alapokkal rendelkezik a Fall Guys, hiszen viszonylag kevés mozdulatra képesek a pályán rohangáló babok, de persze ez közel sem jelenti azt, hogy gyerekjáték lenne megszerezni a hőn áhított győzelmet. A pálya által nyújtott kihívások mellett azzal is számolnunk kell, hogy ellenfeleink könnyedén hátráltathatnak minket egy-egy menet során, és olykor még egy jó adag szerencsére is szükségünk lehet ahhoz, hogy a mi fejünkre kerüljön a korona.

Hirdetés

Többek között ezért is nagy dolog az, hogy a Fall Guys egyik játékosa már több mint 360-szor tudott győzedelmeskedni. A streamerként tevékenykedő Fall King számos videót megosztott már a Twitter-oldalán, amelyek alapján állítása valóban hihetőnek tűnik. Ha szeretnétek egy kicsit jobbá válni a játékban, akkor érdemes lehet megnézni Fall King videóit, és ellesni az egyes minijátékok során alkalmazott stratégiáját.

Nektek hány győzelmet sikerült már bezsebelnetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)