Hirdetés

A Fall Guys is csatlakozhat az Xbox Game Pass felhozatalához?

|

Akár erre is utalhat a Mediatonic közösségi médiás aktivitása.

Hirdetés

Minden évben vannak slágercímek, amiket felkarolnak a közösségi mókára kiéhezett játékosok (ilyen többek között az Among Us is), ám az már más kérdés, hogy mennyire tud maradandó lenni egy-egy ilyen siker.

Ahhoz, hogy a felszínen maradjon a játék, mindenképpen az kell, hogy a fejlesztők folyamatosan foglalkozzanak vele és a lehető legtöbb platformon elérhetővé tegyék, így növelve a játékosbázist. A Devolver Digital tavaly a Fall Guys: Ultimate Knockout kiadásával ment a mennybe, ami viszont egyelőre csak PC-re, PlayStation 4-re és Androidra érhető el. 

Az Xbox tulajok a Fall Guys megjelenése óta reménykednek benne, hogy ők is sorra kerülnek, és talán hamarosan valóra is válhat a kívánságuk.

Hirdetés

Az Xbox UK Twitter ugyanis megosztott egy posztot, ami alá kommenteket vártak, majd megvizsgálták a jelentkezők profilját és az alapján ajánlottak nekik egy játékot a Game Pass felhozatalából. A jelentkezők között volt a Fall Guys Twitter fiók is, amely megkérdezte, hogy jelentkezhet-e, mire az Xboxos pajtások az Among Us-t javasolták nekik (az ugróbabokat űrbabokra cserélnék jeligével). 

Természetesen azonnal felmerült, hogy ez a Fall Guys csatlakozását jelenti-e a szolgáltatáshoz, amit a Fall Guys Twitter azzal cáfolt, hogy csak kíváncsi volt, milyen játékot ajánlanak neki. Vajon tényleg csak poén volt, vagy hamarosan Xboxon is debütálhat a Mediatonic újdonsága?

Kíváncsian várjuk a megoldást, ahogyan azt is, hogy a Devolver milyen 5 új játékkal készül 2021-re

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)