Hirdetés

A Fall Guys rajongók kitalálták, mi lesz a következő szezon témája

|

Egy kis mókás, közösségi kihívás lett a Fall Guys következő szezonjának bejelentése, a rajongók azonnal összerakták a képet.

Hirdetés

Tudhattuk volna, hogy a Fall Guys fejlesztői is rá fognak feküdni a karácsonyi szezonra. A hivatalos bejelentés szerint ugyanis a Season 3 központi témáját az ünnepek adják majd. A téli partit bejelentő képet azonban nem csak úgy kirakták Twitterre, hanem egy egész mókás kis közösségi kihívást csináltak belőle.

A Fall Guys Twitter oldalának kezelője kirakott egy posztot, ahol be lehetett szállni a kihívásba. Aki válaszolt a tweetre, az kapott egy darabkát a Season 3 bejelentő képből, és a résztvevőknek össze kellett dolgozniuk ahhoz, hogy összerakhassák az egészet.

Hirdetés

A feladat teljesítése után a fejlesztők hivatalosan is megerősítették a következő tartalmi csomag nevét és témáját.

Azt még nem tudjuk, hogy mikor érkezik pontosan a Winter Knockout frissítés, de azt igen, hogy mézeskaláccsal és ronda kötött pulcsival felvértezve fogjuk várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)