Hirdetés

A Fall Guysba is megérkezett az Untitled Goose Game libája

|

Összesen három új kosztümmel és egy új emote-tal bővült a Mediatonic játéka, melyek mind a csínytevő szárnyas tavalyi kalandjából származnak.

Hirdetés

Mindig örömteli, amikor két közönségkedvenc játék fejlesztői úgy döntenek, hogy összeboronálják kicsit alkotásaikat. Most az idei év egyik meglepetésébe, a Fall Guys: Ultimate Knockoutba került bele a tavaly hasonlóan nagy népszerűségre szert tett kalandhoz, az Untitled Goose Game-hez kapcsolódó néhány jóság, melyre már le is csaphatunk. 

Ráadásul a szokásos crossover tartalmaknál egy sokkal combosabb csomagot kapunk, mely három skinből és egy emote-ból áll. Akik játszottak a House House játékával, azok bizonyára nem csak a pokolszökevény libára emlékeznek, de azokra a szegény karakterekre, akinek az életét jócskán megnehezítette a baromfi.

Hirdetés

Így tehát azok, akik szeretnék kifejezni rajongásukat az Untitled Goose Game iránt, azok a lúd mellett a pórul járt kertész és a terrorizált kisfiú kinézetét is magukra ölthetik:

Ha pedig végképp szeretnétek a frászt hozni versengő bab társaitokra, akkor beruházhattok a HONK hangeffektre, aminek köszönhetően gágogásoktól zenghet a digitális dühöngő. Alább megcsodálhatjátok, hogyan fest mozgás közben a lúd kosztüm:

Nem ez az első alkalom, hogy a Mediatonic kooperál egy másik csapattal, hiszen nemrég Sonic jelmezekkel árasztották el a játékot.

Ti melyik franchise-ból látnátok még szívesen kosztümöket a Fall Guysban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)